Steun je ons ook?

Grote Clubactie

Tijdens de Grote Clubactie gaan jaarlijks meer dan 260.000 leden zelf op pad om loten te verkopen en zo extra geld voor hun vereniging te verdienen. Heb jij een lot gekocht, dan steun jij de vereniging! En met de win-kans van 1 op 10 maak je dit jaar nog meer kans op prachtige prijzen, waaronder € 100.000,-, een reischeque t.w.v. € 2.500,- of op een van de ruim andere 300.000 prijzen!

Maximale opbrengst voor de vereniging

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan de vereniging, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.000 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij.

Jouw steun is belangrijk

Vitale verenigingen zijn belangrijk voor een gezonde samenleving. Subsidies vanuit de overheid lopen echter terug en verenigingen hebben het financieel vaak niet breed. Met de Grote Clubactie kunnen verenigingen extra opbrengsten ophalen om hun clubdoelen te realiseren. Verenigingen worden vaak gerund door vrijwilligers en ze zijn afhankelijk van sponsors.

Help ons om € 1000.- op te halen
voor NIEUWE zaalvoetballen en NIEUWE kleding